Com ja sabeu, enguany he participat a l’Argillà 2022 amb una parada com a ceramista local, mostrant els meus productes a la gent del poble i visitants 🙂 Així que a diferència de l’any passat, he pogut participar en poques activitats fora de la fira.

Parada Tangible a la Fira internacional de ceràmica Argillà 2022 a Argentona

Com que era la meva primera vegada vaig oferir a una companya de la Llotja, l’Andrea, que m’hi acompanyés. Totes dues tenim la sensació d’haver gaudit i après molt, i hem plegat amb ganes de poder tornar l’any que vé per repetir l’experiència. A mi la personalment m’ha agradat molt poder compartir amb els meus convilatans el projecte “tangible“.

Cartell de presentació del projecte Tangible al públic de la Fira internacional de ceràmica Argillà 2022 a Argentona

A part d’algunes de les peces fetes durant aquests últims anys, jo hi vaig portar les peces sorgides el meu projecte final del CFGS: una col·lecció d’espelmes de porcellana, que la veritat és que de dia no lluien massa.

Peces del meu projecte final a la paradaTangible a la Fira internacional de ceràmica Argillà 2022 a Argentona

Peces de fang vermell fetes a torn a la parada Tangible a la Fira internacional de ceràmica Argillà 2022 a Argentona

Vull agrair de tot cor a totes aquelles persones que us vau acostar a saludar i a les que us vau interessar pel projecte. També a l’organització de l’Argillà per seleccionar-me com a participant -i pel tracte rebut-, a Ràdio Argentona per l’entrevista -fan il·lusió aquestes coses!- a tots i totes les firaires per compartir les seves experiències amb una novata com jo i com no, a l’Andrea!!!

Em despedeixo amb una de les moltes fotografies que em vaig fer amb gent estimada, en aquest cas, acompanyada de l’Andrea, i la Lídia Sevilla i l’Alícia Rueda, professores del CFGS a Llotja que, juntament amb l’Amparo, ens van venir a veure 🙂

I us comparteixo també algunes de les peces que vaig comprar-me per la meva petita col·lecció de ceràmica 😛

Joia per al cabell de porcellana tenyida de Laura Camerino

Joia per al cabell de porcellana tenyida de Laura Camerino

Ceràmica i botànica de Till and Sia

Ceràmica i botànica de Till and Sia

Bols de xíndria de Pottery Bahor

Bols de xíndria de Pottery Bahor

Gerro de Bienve ceramics

Gerro de Bienve, un antic company d’arquitectura també reconvertit en ceramista 🙂

Moltes gràcies a tot(e)s!!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Responsable: Tangible

Finalitat: Respondre als vostres comentaris

Drets: Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les vostres dades en aquest formulari així com el dret a presentar una reclamació a una autoritat de control. Per a més informació podeu visitar la nostra política de privacitat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.