Cartell de l'exposició "En moviment. Punt de partida" a l'Associació de Ceramistes de Catalunya, juliol 2022

El passat dimarts 5 de juliol es va innaugurar la exposició “En moviment. Punt de partida” a l’Associació de Ceramistes de Catalunya. Es tracta d’una exposició col·lectiva amb diversos treballs realitzats a l’assignatura de projectes de primer curs del CFGS de ceràmica artística de Llotja, tant d’aquest any com del passat.

La proposta neix de la realització i muntatge d’una peça que tingui moviment per ella mateixa o per algun factor extern. Amb temàtica i tècniques lliures. La complexitat que suposa el fet de crear una peça amb aquestes característiques, és entomada per l’alumnat com un repte. Cadascuna d’elles pot expressar allò que més desitja o la commou. Destacant que és la primera obra que fan com a artistes ceramistes. Això ens fa reflexionar sobre la inexperiència i la llibertat que genera el fet de treballar sense prejudicis ni encorsetaments, davant del propi material i la tècnica.

Participants:

Cèlia Arruego · Carla Beitia · Isabelle Bellon · Marta Belmonte · Roxana Chambillo · Marta Díaz · Jordi Domingo · Andrea Leiva · Ester Mòdol · Cristina Monjas · Sandrine Perroton · Montse Rodamilans · Maria Torrellas

Fotografia promocional de la peça Finestra de pau a l'exposició de l'Escola Llotja del març 2021

Per a l’ocasió, van seleccionar la meva peça “Finestra de pau” ja exposada a l’Escola Llotja el curs passat. Com que en aquell moment vaig haver d’exposar la peça malmesa, aquesta vegada en vaig repetir la part del marc, i la veritat és que lluia molt millor. Tot i així el dia del muntatge de l’exposició i de la innauguració no em trobava massa bé i no vaig pensar en demanar una llum per a il·luminar la peça desde darrera per tal d’emfatitzar la transllucidesa de la porcellana, però bé.

Muntant l'exposició "En moviment. Punt de partida" a l'Associació de Ceramistes de Catalunya, juliol 2022

Finestra de pau a l'exposició "En moviment. Punt de partida" a l'Associació de Ceramistes de Catalunya, juliol 2022

La veritat és que fa il·lusió poder exposar a l’Associació de Ceramistes de Catalunya 😀 El muntatge és molt professional, i l’exposició en general fa molta patxoca 🙂

Si us ve de gust, la podeu visitar fins el dia 28 de juliol.

Entrada a l'exposició "En moviment. Punt de partida" a l'Associació de Ceramistes de Catalunya, juliol 2022

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Responsable: Tangible

Finalitat: Respondre als vostres comentaris

Drets: Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les vostres dades en aquest formulari així com el dret a presentar una reclamació a una autoritat de control. Per a més informació podeu visitar la nostra política de privacitat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.