Aquests dies he participat en la primera acció artística del recent creat col·lectiu d’artistes estudiants de l’Escola Llotja GARAGE OPEN*ART, que amb la voluntat de visibilitzar a través de l’art la lluita feminista durant el mes de març, va plantejar l’ #acciólila. Aquesta consistia en crear obres en color lila durant tota la setmana del 8 de març per a posteriorment fer una exposició al passadís de la seu de Sant Andreu.

Jo, com alguns sabeu, quan estudiava arquitectura faig formar part d’un col·lectiu d’estudiants d’arquitectura que, amb l’excusa d’una revista digital, la Q9magazine vam organitzar força actes culturals. [Aquí teniu una entrevista que la Gabriela de Barcelonogy em va fer en aquella època]. M’ho vaig passar molt bé i vaig aprendre moltes coses que limitant-me a anar a classe segurament no hauria après, així que quan llegir sobre el col·lectiu GARAGE OPEN*ART vaig decidir anar a treure el cap a veure què, i vaig conèixer a gent nova de l’escola -cosa difícil en temps de (post)pandèmia- i vaig decidir participar en aquesta primera #acciólila.

I com que per temps era impossible fer una peça ceràmica en lila i tenir-la llesta en menys d’una setmana, vaig deicidir que faria una intervenció floral, amb flors liles seques. I aquest va ser el resultat:

Per a les que no hi són

Escultura floral amb flors seques de color lila "Per a les que no hi són" per a l'exposició #acciólila de garage open art a Llotja Sant AndreuEscultura floral amb flors seques de color lila "Per a les que no hi són" per a l'exposició #acciólila de garage open art Escultura floral amb flors seques de color lila "Per a les que no hi són" per a l'exposició #acciólila de garage open art Escultura floral amb flors seques de color lila "Per a les que no hi són" per a l'exposició #acciólila de garage open art Escultura floral amb flors seques de color lila "Per a les que no hi són" per a l'exposició #acciólila de garage open art

Tot i que la idea era penjar-la d’una forma més exempta, justament aquesta setmana està fent molt vent i pluja, i hem hagut de canviar d’ubicació.

Per si teniu curiositat, al meu instagram he deixat un vídeo amb el making off 😛

Exposició #acciólila

Aquí teniu fotografies de la resta d’obres (les que hi ha de moment) per als i les que no pugueu acostar-vos aquests dies a Llotja Sant Andreu, totes elles molt interessants! Llàstima que el plàstic que es va haver de posar per la pluja, no fa justícia a les peces en les fotos.

Exposició #acciólila garage open artExposició #acciólila garage open art Exposició #acciólila garage open art Exposició #acciólila garage open art Exposició #acciólila garage open art Exposició #acciólila garage open art

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Responsable: Tangible

Finalitat: Respondre als vostres comentaris

Drets: Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les vostres dades en aquest formulari així com el dret a presentar una reclamació a una autoritat de control. Per a més informació podeu visitar la nostra política de privacitat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.