Projecte Final de Grau d’Arquitectura

L’altre dia no sé com, vaig trobar-me penjat a la web de l’ ETSA La Salle, universitat on vaig estudiar la carrera d’arquitectura, el meu Projecte de Fi de Grau: un tanatori a Begur. Les que ja em coneixíeu per aquella època, recordareu que estava farta de la carrera i per això em va semblar poètic que el meu PFC (projecte final de carrera, com es deia abans) o PFG fós un tanatori.

Però la veritat, tot i que l’edifici en si no m’agrada gaire com va quedar -tenia ganes d’acabar fós com fós-, si que penso que el discurs que vaig generar de cara l’experiència de l’usuari em va quedar força ben articulat. Com veieu, jo sempre més preocupada de com se sent la gent en un espai que de com es construeix hehe.

Bé, per si teniu curiositat us el deixo per aquí per qui el vulgui consultar:

PFG Arquitectura Maria Torrellas Viñals – Tanatori a Begur

El tribunal va estar format per, a part de la meva tutora Marta Adroer, algun altre professor de la salle que no recordo, i l’Eugeni Bach. L’exposició va ser bastant pèssima, ja quasi no em quedaven ganes ni forces i només volia acabar. Però vaig aprovar amb un 6 i no sabeu el pes que em vaig treure de sobre!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Responsable: Tangible

Finalitat: Respondre als vostres comentaris

Drets: Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les vostres dades en aquest formulari així com el dret a presentar una reclamació a una autoritat de control. Per a més informació podeu visitar la nostra política de privacitat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.