Torno a ser aquí

Gairebé tres mesos després de l’última entrada al blog (i de dos i mig de l’últim post a instagram) torno a ser aquí. Han estat setmanes una mica complicades, i vaig decidir deixar de publicar a instagram primer i al blog seguidament per mirar de simplificar una mica. Però no patiu que a la que tingui una estona intentaré anar penjant els reculls de cada mes del CFGS de ceràmica i alguna lectura que si que he pogut seguir fent 🙂

Estimat diari…

Tot va començar quan el dia de Nadal ens vam despertar amb l’arribada a casa de la variant britànica de la covid-19 (ho vam saber dies més tard perquè segons les notícies aquí encara no havia arribat), avis inclosos. Van ser dies complicats, però per sort a dia d’avui estan -uns més que altres- més o menys recuperats.

En paral·lel, sé si us ho havia dit però el setembre vam començar les obres de “reforma” d’una casa a Argentona. Les obres de paleteria van anar més o menys bé, però no sabeu el que hem patit amb el lampista, els fusters i els de les fusteries metàl·liques. Només us diré que vam haver d’anar a dormir a casa els pares una setmana perquè vam deixar el pis de Mataró a finals de febrer i encara no havia pogut ni entrar el pintor tot i que sabien que hi anavem a viure. No sé si us hi heu trobat, però si ja és esgotadora una mudança per si sola, sumeu-li arribar en una casa mig en obres. A dia d’avui, un mes més tard d’haver-nos-hi instal·lat, encara ens queden capses per desfer, i restes de pintura/cola/joquesé per netejar! 🙁

D’altra banda, després d’una segona breu substitució al mateix centre de Mataró on havia estat abans de nadal, em van nomenar per a fer una substitució en un Institut de Calella. En principi semblava que seria una cosa ràpida, però ja fa més de dos mesos que hi soc! I tot i que estic molt contenta vaig força apretada. En primer lloc perquè és la primera sustitució “llarga” que faig i m’haig de preparar tot el material (ja he fet els meus primers exàmens i avaluacions com a profe :P) i en segon lloc perquè Calella queda a 1h llarga de la Llotja i si plego a les 14.30h de l’Institut, és complicat que a les 15h pugui ser a Barcelona havent dinat. Però bé, tot i que m’està costant, poc a poc vaig trobant la manera de compaginar-ho tot. Això si, de moment he hagut de deixar d’anar a les classes de dibuix artístic..

Per si no n’hi hagués prou, la meva passió per a seguir aprenent dia a dia va fer que tingués la brillant idea d’apuntar-me a un curs d’AICLE/CLIL per a poder fer les meves classes en anglès. El curs (online, ja m’hi estic aficionant) és força interessant, però no sabeu el que em costa trobar temps per a fer les activitats!

Vaig molt cansada

Total, que amb tot això, i amb les seqüel·les que encara arrossego de quan jo vaig passar el covid-19 (no sabeu el que em canso i frustro a l’hora de pastar ben pastat el fang o de tornejar) vaig molt cansada, i vaig haver de prioritzar. Gràcies a aquests dies de “descans” he pogut tornar almenys a posar-vos una mica al dia!

Novetats

Però m’encanta aquest espai que vaig crear ara fa un any en ple ERTO (encara hi segueixo) i confinament. I tinc moltes ganes de seguir per aquí i inclús de presentar-vos ben aviat el seu germà: el taller intangible (online) de ceràmica. Un espai virtual on trobar-nos totes aquelles persones que estimem la ceràmica 🙂

Logotip Taller intangible de ceramica

Us mantindré informats i informades <3

Il·lustració d'Alessandra Olanow amb el text It's OK to push pause, en la que apareic una noia mirant-se els peus i pitjant un botó de pausa situat al terra amb un d'ells.

Crèdits imatge destacada: Il·lustració d’Alessandra Olanow

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Responsable: Tangible

Finalitat: Respondre als vostres comentaris

Drets: Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les vostres dades en aquest formulari així com el dret a presentar una reclamació a una autoritat de control. Per a més informació podeu visitar la nostra política de privacitat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.