Per fi, el juny ens ha portat l’esperada tornada al taller de ceràmica!

Haurem d’anar tota l’estona amb mascareta i respectant les normes higièniques de seguretat però podrem tornar a fer ceràmica 🙂

Tot i que com haureu vist per instagram, per aquests dies confinats em vaig comprar argila natural d’aquesta que endureix a l’aire i he fet algunes proves de peces, i que la Mia, el Joan i el Marc s’han currat unes newsletters molt xules per descobrir-nos l’obra de diversos ceramistes, tenia ganes de tornar al taller.

Gràcies per fer-ho possible!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] I no puc evitar fer volar coloms amb la idea d’obrir un taller a Argentona i viure de la ceràmica. Sé que em queda molt per aprendre i que segurament és més difícil guanyar-se la vida essent ceramista que arquitecta, però penso que em sentiria realment al meu lloc fent ceràmica, i perquè no, alguna classe també. Evidentment amb un model diferent de la meva estimada escola taller de ceràmica (del museu del càntir) d’argentona. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Responsable: Tangible

Finalitat: Respondre als vostres comentaris

Drets: Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les vostres dades en aquest formulari així com el dret a presentar una reclamació a una autoritat de control. Per a més informació podeu visitar la nostra política de privacitat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.