Ahir vaig fer 30 anys, i suposu que dies assenyalats com el del nostre aniversari -especialment si inclou canvi de dècada- ens fan reflexionar on som i on anem.

Jo com sabeu porto uns mesos intentant reconduir el meu camí. Un parell d’anys després d’acabar la carrera vaig decidir estudiar el máster per a ser professora de dibuix i arts plàstiques (online, mentre treballava) i en acabat i amb l’arribada del covid, vaig apuntar-me al cicle formatiu de grau superior de ceràmica artística a l’escola llotja (campus de sant andreu). La veritat és que estic molt contenta d’haver tingut la oportunitat de canviar el rumb, tot i que encara estic virant i el timó costa d’aguantar. A nivell laboral, de moment segueixo amb l’ERTE del març al meu lloc de feina habitual, i encara no m’han trucat de cap institut ni de cap escola d’art. Això em té una mica descolocada perquè pensava que tal i com estan les coses aquest seria un bon curs per començar a treballar en el món de l’educació, però es veu que no. De totes maneres estic encantada de poder tenir temps per mi i per fer ceràmica.

I no puc evitar fer volar coloms amb la idea d’obrir un taller a Argentona i viure de la ceràmica. Sé que em queda molt per aprendre i que segurament és més difícil guanyar-se la vida essent ceramista que arquitecta, però penso que em sentiria realment al meu lloc fent ceràmica, i perquè no, alguna classe també. Evidentment amb un model diferent de la meva estimada escola taller de ceràmica (del museu del càntir) d’argentona.

Bé, res, només volia passar per aquí i deixar una petita reflexió en el dia (endemà) del meu 30è aniversari 😛 Us deixo un parell de fotos de com vaig passar el meu dia (menjant hehe). I aprofito per agrair-vos a tots i totes els que em vau dedicar uns minuts en felicitar-me!!! <3

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.